Unui adolescent i-au crescut dinți de vampir și își agresează colegii

dinti_vampir
dinti_vampir

Unui băiat chinez în vârstă de 16 ani i-au crescut doar doi dinți foarte ascuțiți pe maxilarul superior, fără a avea alți dinți, asemănători unor colți de vampiri. Anomalia i-a schimbat și caracterul, spune mama băiatului, recunoscând că fiul ei a devenit tot mai izolat și agresiv cu colegii săi.

[caption id="attachment_264731" align="alignleft" width="310"] Sursa foto: lottovolante.plnet[/caption]

La începutul acestei săptămâni, Wang Hui l-a dus pe fiul său Wang Pengfei, 16, la un spital local din Chongqing, localitate aflată în sud-vestul Chinei, pentru teste medicale, întrucât băiatului i-au crescut numai doi dinți cu o formă foarte ciudată. Deși a mers la mai mulți medici, niciunul nu au putut să explice fenomenul, potrivit The Sun.

Referitor la cazul fiului său, femeia a aflat de la specialiştii de la South West Hospital, în urma studiului radiografiei că băiatul va putea fi supus unei intervenții chirurgicale când va deveni adult. Costul unei asemenea operații este în jur de 70.000-80.000 de yuani (aproximativ 7.000 de lire sterline).

Apariția dinților i-au schimbat și caracterul baiatului, a mai povestit Wang Hui. Penfei a devenit din ce în ce mai izolat de-a lungul adolescenței și chiar agresiv cu colegii săi de clasă care se uită la el cu insistenţă sau care vorbesc în şoaptă pe seama lui.

Băiatul se rușinează de dinții lui și chiar refuză să se fotografieze, a mai spus cu tristețe mama lui Penfei. "Nu are prieteni şi își dă din ce în ce mai mult seama cât de diferit este faţă de ceilalţi copii", a mai adăugat ea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel