Unde poți hoinări prin lume în luna aprilie

Cei care nu mai pot aștepta anotimpul estival pentru a hoinări prin lume pe o vreme bună, pot alege pentru luna aprilie să meargă în Caraibe, insulele Capului Verde, Florida sau Thailanda, dar și în diverse locații din Europa, precum Andaluzia (Spania), Algarve (Portugalia), Cipru, Antalya (Turcia) sau insulele Canare (Spania).

Pentru încărcarea bateriilor cu acea energie solară de vară în luna aprilie, trebuie să-ți faci bagajele pentru destinații mai îndepărtate, scrie consilierturism.ro.

Insulele Canare în aprilie

Tenerife, Fuerteventura, Gran Canaria și Lanzarote, insule din Arhipelagul Canare care aparțin de Spania dar se află mai aproape de Africa decât de Europa, sunt ideale pentru o vacanță în luna aprilie.
Coasta de sud a celei mai mari insule din arhipelagul Canare, Tenerife, are un climat relativ cald tot timpul anului, dar zona muntoasă din nord și cea centrală sunt considerabil mai umede și mai reci.

Adesea menționată ca"Insula primăverii veșnice", Fuerteventura are temperaturi plăcute pe tot parcursul anului. Iar primăvara în Fuerteventura este, în general, însorită și uscată. 

Aprilie, o lună plăcută în Insula Afroditei

Și Cipru este o destinație turistică de neocolit în luna aprilie. În Larnaca, de exemplu, maximele diurne sunt de 23° C și minimele nocturne de 11° C, soarele zâmbește nouă ore pe zi. În Phapos, maximele diurne din luna lui Prier sunt de 21° C, iar minimele nocturne coboară la 12° C.  Apa mării care spală țărmul Ciprului are 16-17° C în aprilie.

Pentru cei care preferă vacanțe exotice în luna aprilie, pot alege Cuba. În luna aprilie, temperatura medie zilnică în Varadero, una dintre staţiunile celebre din Cuba, este de 30° C, cea nocturnă de 20° C, sunt posibile cinci zile cu ploaie care pot aduce 64 mm de precipitații. În Havana, temperatura medie zilnică este de 30° C, sunt şanse să plouă cinci zile în aprilie, dar oricum ploile sunt trecătoare.
O altă destinaţie deosebită cu ieşire la Marea Caraibilor este Republica Dominicană.

Destinații din Asia recomandate pentru aprilie

Vremea în aprilie în Thailanda, ţară cu multe insule tropicale precum Pattaya, Phuket, Kho Samet, Kho Chang și Kho Samui este bunicică, luată în ansamblu. Trebuie ştiut că fiecare insulă are propriile caracteristici meteo.

Călătorii cu probleme respiratorii care vor să meargă în nordul Thailandei, în Laos și Birmania ar trebui să fie conștienți că în anii trecuți pulberile în suspensie au atins niveluri periculoase. 

De asemenea, India atage prin plajele cu nisip albe, apele cristaline și palmieri și atmosfera sa plină de culoare și de căldură, dar și Japonia este o destinație de vizitat în aprilie, dacă vrei să vezi cireșii înfloriți.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel