Unde-i diva de altă dată? Uite cât de grasă e Christina Aguilera

article-0-0E4B1E4000000578-66_306x619
article-0-0E4B1E4000000578-66_306x619

Vedeta pop americană Christina Aguilera a cântat în cadrul concertului tribut de la Cardiff dedicat memoriei lui Michael Jackson. Nu a surprins deloc în ceea ce priveşte calitatea interpretării, având aceaşi voce puternică şi distinctă, dar a șocat pe toată lumea prin formele rubiconde pe care costumul de scenă nici măcar nu-şi propunea să le ascundă.

După ce a urcat pe scenă într-o rochie de culoare albastru închis, diva a decis că este cazul să-şi schimbe garderoba optând pentru un corset negru care nu mai lăsa nimic pe seama imaginaţiei spectatorilor care au putut constata că vedeta a luat foarte mult în greutate.

Conform speculaţiilor Aguilera s-ar fi îngrăşat din cauza stresului provocat de divorţul de producătorul Jordan Bratman, divorţ produs în urmă cu un an.

Kelly Osbourne, fiica legendarului Ozzy şi la rândul ei o vedetă care s-a luptat îndelung cu kilogramele în plus, nu a pierdut ocazia de a se lua de Christina.

"Poate că a devenit pur şi simplu căţeaua grasă care s-a născut să fie", a comentat fără reţineri fiica rocker-ului ce a fost ironizată în repetate rânduri, în trecut, de Aguilera, pe seama formelor sale mult prea generoase.

"M-a făcut în mod public grasă ani la rând, iar acum ea este cea grasă", a conchis Kelly

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel