EXCLUSIV  Unde este interzisă MASONERIA. De ce este considerată un pericol

Prof.univ. dr. Radu Bălănescu, Mare Maestru al Marii Loji Naţionale din România, a fost întrebat, la interviurile DC News Live, dacă sunt țări unde organizațiile masonice sunt interzise. 

"Nu sunt interzise, cu precizarea că în orice țară unde există o conducere de tip dictatură, masoneria nu este permisă. De ce? Pentru că masoneria întotdeauna a promovat valorile democratice. În astfel de țări, masoneria a fost identificată ca reprezentând un pericol. În rest, nicăieri în lume nu există opreliști. În general, în țările dezvoltate din punct de vedere economic, social, există niște relații instituționale foarte bune între masoneria regulată și instituțiile din țările respective", a spus Mare Maestru al Marii Loji Naţionale din România la interviurile DC News Live.

"Masonii sunt oameni care iubesc echilibrul, dialogul, liniștea, dar nu acea liniște generată de yes man-i. Iubesc o liniște constructivă în sensul în care nu poate să există progres dacă nu ai un fond de liniște, de pace, fie că este vorba de pace socială sau politică", a mai zis Radu Bălănescu.

Răspunsul integral îl puteți găsi după minutul 20:

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel