Un tren plin cu fier vechi a deraiat în apropierea localităţii Valea Albă (Mehedinţi)

tren-deraiat
tren-deraiat

Un tren de marfă a deraiat în acestă dimineaţă, în jurul orei 09.00, în Mehedinţi. Trenul are 20 de vagoane şi este încărcat cu fier vechi, informează Gazeta de Sud.

Autor: Adi Stroescu

tren-deraiatIncidentul s-a petrecut în dreptul haltei din apropierea localităţii Valea Albă, din cauza unui vagon care a sărit de pe şine. Trenul este împotmolit în pământ, iar circulaţia feroviară pe ruta Drobeta Turnu Severin - Filiaşi este blocată. Nu au fost înregistrate victime omeneşti, însă trenurile personale şi rapid vor avea întârzieri serioase.

Mai multe echipe de la CFR au ajuns în zonă şi au solicitat ajutorul macaralelor de mare tonaj pentru a ridica trenul şi a-l repune de şine. De asemenea o echipă formată din mecanici şi specialişti trebuie să se asigure că şinele nu au fost mişcate şi că nu vor prezenta nici un pericol pentru celelalte curse.

Zona unde s-a produs incidentul este cunoscută cu probleme, anul trecut în luna februarie un tren personal fiind la un pas să se prăbuşescă din cauza unei alunecări de teren.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel