Un român din SUA vrea ca Tamerlan Tsarnaev să fie înhumat la ferma sa. Vezi unde

Nick Bacria
Nick Bacria

Un imigrant român, care locuiește în statul Colorado, este dispus să asigure la ferma sa un loc de înhumare pentru cadavrul lui Tamerlan Tsarnaev, unul dintre suspecții în cazul atacului de la Maratonul din Boston. În condițiile în care niciun cimitir din SUA nu este dispus să primească rămășițele trupești ale lui Tamerlan Tsarnaev, românul vrea să-l îngroape pe terenul său, dar nu oriunde, ci... în fosa septică.

Nicolae Bacria, originar din România, este dispus ca trupul neînsuflețit al atentatorului ucis în schimbul de focuri cu poliția, după atentantul din Boston, Tamerlan Tsarnaev, să fie înmormântat pe proprietatea lui din Longmont, Colorado, deși nu înțelege de ce cei doi frați ceceni au vrut să facă rău Americii.

Potrivit românului, America este tărâmul făgăduinței, el fiind stabilit în Colorado, după ce a emigrat din România, în 1989.

"Când vii dintr-o țară așa de opresivă precum România, este un vis care devine realitate", a afirmat Bacria.

După ce a auzit la știri despre problema înhumării lui Tamerlan Tsarnaev, în condițiile în care niciun cimitir american nu dorește să accepte rămășițele pămânțești ale acestuia, Nick Bacria se arată dispus să primească corpul lui Tsarnaev la ferma sa.

Propunerea românului este însă însoțită de o condiție, care i-a surprins până și pe americani.

„Așa că mi-am zis: <De ce n-aș face eu ceva? Am un teren>. Singurul loc pe care îl merită este o fosă septică. E un loc bun să îți dormi somnul de veci după ce ai făcut ceea ce au făcut ei”, a declarat Bacria, citează Antena3.

Dublul atentat cu bombă comis pe 15 aprilie la Maratonul de la Boston s-a soldat cu trei morți și 264 de răniți.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel