Un român ar fi implicat în răpirea fiicei Regelui Cocainei

Evelin Banev
Evelin Banev

La răpirea fiicei lui Evelin Banev, presupusul şef al unei reţele de trafic de cocaină din America de Sud către Europa, ar fi fost implicat și un român. Fata, în vârstă de 10 ani, a fost atacată, marți,  pe o stradă din Sofia.

Un român ar putea fi implicat în răpirea fiicei unuia dintre cei mai mari traficaţi de droguri din sud-estul Europei.  Poliţiştii români ar putea merge la Sofia pentru a-i ajuta pe colegii lor bulgari să o găsească.  Presa din Bulgaria scrie că ar fi vorba despre răzbunarea românilor. Anul trecut, Evelin Banev (foto) a încercat să aducă în România nu mai puţin de trei tone de cocaină, dar a fost prins.

 Despre Banev s-a spus că ar avea legături strânse cu luptătorii de gherilă FARC şi cartelurile columbiene. El a încercat să aducă în România nu mai puţin de trei tone de cocaină.

 Răpirea fetei este primul caz de acest fel din Bulgaria din 2009, după o serie de 14 de răpiri întrerupte de anihilarea unei reţele de zece persoane. Răpirea fetei celui supranumit "regele cocainei" reprezintă primul caz de răpire a unui copil atât de mic, în Bulgaria.

În vârstă de 47 de ani şi supranumit "Brendo", Evelin Banev a fost condamnat la Sofia, la 15 februarie, la şapte ani şi jumătate de închisoare pentru spălarea a aproximativ 11,86 milioane de euro (aproape 22 de milioane de leva). Banev a fost transferat în Italia pentru a fi judecat, în luna martie, sub acuzaţia de import de droguri din America de Sud, în numele mafiei calabreze N'drangheta.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel