Urmărește emisiunea live


Un român a plătit 250.000 de euro pentru un ceas. Cum arată acesta

Cel mai scump ceas vândut de o companie româno-elveţiană specializată în comercializarea ceasurilor şi bijuteriilor de lux în România, este un Piaget Polo Tourbillon Relatif în valoare de 250.000 de euro.

Potrivit reprezentanţilor companiei Helvetansa, achiziţia a fost făcută în perioada de dinainte de criză, când apetitul cumpărătorilor români pentru astfel de obiecte însă nu fusese atins de recesiune.

CITEȘTE ȘI: Ceasul imposibil de distrus. Cum arată

Piesa a fost desemnată Ceasul Anului în 2007, potrivit site-ului Piaget. Preţul ceasului poate fi explicat prin complexitatea tehnică pe care piesa o prezintă.

Dincolo de Piaget, Helvetansa mai aduce pe piaţa locală branduri de ceasuri precum Vacheron Constantin, Cartier sau Officine Panerai.

De altfel, ieri compania a finalizat investiţia într-un colţ special destinat ceasurilor Vacheron Constantin, manufactură elveţiană cu o tradiţie neîntreruptă de peste 250 de ani, acesta fiind cel mai scump brand pe care Helvetansa îl aduce în România. Investiţia a fost realizată în magazinul Helvetansa de pe Calea Victoriei.

"Investiţia în acest colţ special dedicat brandului Vacheron Constantin s-a ridicat la 40.000 de euro. Clienţii de obicei sunt interesaţi de ceasurile care cu o istorie în spate", a explicat Max-Igor Muller, administrator al Helvetansa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel