Urmărește emisiunea live


Un nou record marca Apple. Compania a vândut 14 milioane de Iphone-uri

Compania Apple a avut venituri record de 20,34 de miliarde de dolari și un profit net de 4, 31 de miliarde de dolari, în al patrulea trimestru a anului fiscal 2010, potrivit raportului oficial dat publicităţii luni.

Compania americană a vândut nu mai puțin de 14, 1 milioane de Iphone-uri, însemnând o creștere de 91% față de aceeași perioadă a anului trecut.  Vânzările de ipod-uri însă nu au stat atât de bine, Apple reuşind să vândă 9,05 milioane de copii, însemnând o scădere de 11% față de anul trecut. În ceea ce privește bine cunoscuta tabletă de internet, Ipad, compania a vândut 4,19 milioane de copii.

"Suntem încântaţi de performanţa şi puterea afacerii noastre, generatoare de aproape 5.7 miliarde dolari din operaţiuni în cursul trimestrului", a declarat Peter Oppenheimer, CFO Apple. "Privind în perspectivă pentru primul trimestru fiscal al anului 2011, ne aşteptăm la venituri de aproximativ 23 miliarde dolari”, a adăugat acesta.

Apple, Inc. (până în ianuarie 2007 Apple Computer, Inc.) este o companie din Silicon Valley, cu sediul în Cupertino, California, cu scop principal de activitate în tehnologia computerelor. Cunoscută mai ales pentru computerele Macintosh, Apple are o reputație de inovație în industria de înaltă tehnologie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel