Un nou-născut poate cutremura o relaţie

riscul de a strica o relaie
riscul de a strica o relaie

Primul copil aduce probleme în aproape două din trei relaţii, relatează Telegraph. Specialiştii spun că venirea în casă a unui nou-născut poate conduce la înstrăinarea dintre parteneri şi la îndoieli asupra căsniciei, care până atunci nu existau.

Autor: Larisa Cobuz

Proaspeții părinţi sunt atât de îngrijoraţi de noile roluri pe care le au, fie că e vorba de adus bani în casă sau de a schimba scutece, încât se neglijează ca parteneri intimi, lucru din care decurg problemele.

Aproape jumătate dintre femeile intervievate care au probleme de cuplu după naştere cred că nu mai sunt atractive pentru partenerii lor. Mai mult de un sfert dintre bărbaţi se tem că soţiile lor nu mai doresc să aibă o relaţie intimă şi mai mult de un sfert dintre cupluri doresc pur şi simplu să aibă puţin timp liber şi să nu se mai îngrijoreze constant pentru copil.

Aducerea pe lume a primului copil pune un cuplu sub o mare presiune. De multe ori, unul dintre părinţi devine casnic şi asta conduce la izolare şi frustrare. Paradoxal este că problemele vin din cele mai bune intenţii: acelea de a îndeplini cu sfinţenie noile responsabilităţi. Din păcate, aproape un sfert din cuplurile intervievate s-au destrămat după naşterea primului copil.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel