Un mare actor care ne-a marcat copilăria a murit. Avea doar 48 de ani

A iubit meseria de păpușar la fel de mult ca tatăl său, însă a părăsit această lume mult prea devreme, la doar 48 de ani, din cauza unui infarct. John Henson, fiul creatorului păpușilor Muppets și al serialului "Sesame Street", Jim Henson, a decedat, vineri, la casa sa din Saugerties, New York.

John Henson a fost cel care i-a împrumutat vocea sa căpcăunului uriaș și păros din Păpușile Muppets,   Sweetums. Fiul cel mic al lui Jim Henson a lucrat, de altfel și la mai multe filme ale francizei de succes "The Muppets", inclusiv la "Păpușile Muppets și insula comorilor/ Muppet Treasure Island", "Muppets în spațiu/ Muppets from Space", "Muppets și vrăjitorul din Oz/ The Muppets' Wizard of Oz", scrie guardianlv.com.

Era cel mai mic fiu al cuplului Jim și Jane Henson, dar și unul dintre membrii consiliului de administrație ai companiei care purta numele tatălui său.

Potrivit unui comunicat al comapniei Henson, familia actorului a anunțat că John Henson a decedat vineri, în timp ce se afla acasă cu una dintre fiicele sale.

El era căsătorit și tatăl a două fete, Katrina, de 15 ani, și Sydney, în vârstă de 10 ani. Tatăl său a decedat în 1990 la 53 de ani, în timp ce mama sa s-a prăpădit în luna aprilie a anului trecut, la vârsta de 78 de ani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel