Un filmuleț care amintește de vremea copilăriei, viral pe internet

Elena Badea / 04 ian 2016 / 16:24 Salveaza PDF Comentarii

Un material video cu un grup de copii din comuna dâmbovițeană Runcu care se dă cu sania a devenit viral pe internet.

Materialul video a fost vizualizat de peste 370.000 de ori şi „share-uit" de mii de oameni.

Înregistrarea a fost făcută de pe una dintre săniuțele înlănțuite care o pornesc la vale, printre nămeții imenși de zăpadă, purtând copiii care se bucură de această distracție a anotimpului rece.

Clipul, realizat de către Constantin Popa, în satul Siliște din comuna RUNCU, are două minute şi jumătate și a fost realizat anul trecut. 

În condițiile în care coborârea a durat atâta timp, mai mult ca sigur că pentru o nouă experiență de genul acesta, grupul de copii a avut nevoie de mult mai mult pentru a reveni la locul de pornire în cursa pe zăpadă. 

"Ne aduce aminte de copilărie, când ne dădeam şi noi cu sania", "Asta da derdelus...", "Fain!!!! imi aduc aminte cu bucurie clipele copilariei.mergeam 2-3 ore pe frig si ger pentru 10-15min de adrenalina si multe intamplari ff frumoase si neplacute", sunt doar câteva dintre sutele de comentarii postate la acest filmuleț. 

 
Cu "TRENUL" pe Siliște

Clip realizat de către Constantin Popa, în satul Siliște din Comuna RUNCU Pentru mai multe fotografii, clipuri video, cât și lucrări de pictură ale artistului, vizitați: http://constantinpopaart.wordpress.com/

Posted by Runcu Dâmbovița on Friday, 31 January 2014


loading...
VOTEAZA ARTICOLUL
   Pozitive: +1    Negative: 0

TOP STIRI CELE MAI...


loading...Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Vezi versiunea de mobil a siteului

nxt.d4a4.n3