Un bărbat considerat mort se trezeşte la morgă

morga
morga

Un bărbat din Africa de Sud în vârstă de 50 de ani, despre care se credea că este mort, s-a trezit duminică dimineaţa la o morgă, speriind doi medici care au crezut că este o fantomă, relatează presa locală, citată de site-ul "Familia lui a crezut că a murit", a declarat purtătorul de cuvânt Sizwe Kupelo pentru agenţia de ştiri Sapa.

Rudele sale au chemat pe cineva de la morgă strict pentru a transporta ceea ce ei credeau a fi un trup neînsufleţit, însă omul s-a trezit duminică, la ora cinci dimineaţa, şi a strigat să fie lăsat să iasă din încăpere.

După ce medicii din oraşul Libode s-au dezmeticit, au cerut ajutorul unei ambulanţe ce a fost trimisă la faţa locului pentru a-i acorda îngrijiri omului “care a fost expus, timp de douăzeci şi patru de ore, unei temperaturi extrem de scăzute”,  a afirmat Kupelo.

De asemenea, purtătorul de cuvânt a sfătuit publicul să nu presupună că o persoană bolnavă a decedat, ci să contacteze medicii: „doctorii, personalul medical din ambulanţe şi poliţiştii sunt singurii care au dreptul să examineze un pacient şi să stabilească dacă este mort sau nu”, a mai spus Kupelo.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel