”Ultimul corupt din România”, cu Jojo în piscină

tn
tn

Cătălina Grama alias Jojo revine pe marile ecrane din țară, din 17 februarie, în filmul ”Ultimul corupt din România”. Comedia regizată de Sergiu Nicolaescu ne-o aduce în prim-plan pe frumoasa Jojo, care poate fi admirată, ca și în filmul ”Poker”, în piscină, însă de această dată, îmbrăcată.

Câștigătoarea ediției de anul acesta a celebrului show tv ”Dansez pentru tine” poate fi admirată, începând cu 17 februarie, în pelicula ”Ultimul corupt din România”, în rolul Monicăi Lăcustă, care din prostituată de lux ajunge pe respectabilul fotoliu de ministru al culturii.

Despre toate provocările întâlnite la filmarea acestei controversate scene, Cătălina Grama declara cu sinceritate: ,,Trebuie să vă mărturisesc că mi-a fost foarte frică pentru ca eu n-am sărit în viața mea într-o pisicină, iar domnul Nicolaescu a fost foarte strict, a vrut neapărat să sar eu, nu s-a folosit nici o dublură și într-un final, am sărit ca o adevarată profesionistă. Recunosc că îmi tremurau genunchii ușurel. Monica iubește piscina aceea, pentru că ați văzut-o și în primul film sărind în piscină. De data asta vine încălzită de la minister și nu mai are răbdare, sare de-a dreptul în piscină cu toate hainele de ministru pe ea.”

Alături de Cătălina Grama, distribuția comediei ”Ultimul corupt din România”, aduce pe marile ecrane interpretări magistrale din partea unor nume cu greutate ale scenei românești precum: Horațiu Malaele, Vladimir Găitan, Valentin Teodosiu, Ion Ritiu, Mircea Diaconu, Nae Lăzărescu și Vasile Muraru.

Producția MediaPro Pictures poate fi urmărită în cinematografele din România, din 17 februarie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel