TVR 1 se transformă în televiziune de știri

TVR 1 va avea o grilă de programe axată pe informaţie şi actualitate.

TVR 1 lansează din 17 aprilie o grilă de programe axată pe informaţie şi dezbateri. Emisiuni de actualitate, ştiri, publicistică şi cultură vor defini principalul post al Televiziunii Române. Pe lângă programele deja cunoscute de telespectatori, noi emisiuni de actualitate se vor regăsi în grila postului TVR 1 în timpul săptămânii.

În noul format, grila de programe a TVR 1 va cuprinde, ca primă noutate - 1 Matinal, programul de dimineaţă al postului, ale cărui gazde vor fi cei mai noi membri ai echipei TVR - Maria Linda şi Dorin Chioţea. De luni până vineri, în intervalul 07.00-10.00, emisiunea va fi un magazin alert de informaţii: de la evenimente la meteo, de la trafic la călătorii şi spectacole, de la sport la economie, cinema şi tehnologie, de la modă la sănătate şi frumuseţe.

[citeste si]

Cea de-a doua noutate: emisiunea care prezintă evenimentele importante şi oamenii zilei, Perfect Imperfect - cu Emma Zeicescu (foto), se difuzează, începând cu noua grilă, în intervalul 10.00 - 12.00, tot de luni până vineri.

De la Alina Stancu, telespectatorii TVR 1 vor afla ce se întâmplă Aici, acum, în intervalul 13.00 - 14.00.

În noua emisiune Pulsul zilei, difuzată în fiecare zi, de luni până vineri, de la 18.35, Radu Tudor propune telespectatorilor TVR 1 o discuţie relaxată, pornind de la ştirile importante ale zilei. 

Principala emisiune informativă a zilei - Telejurnalul - îşi păstrează orele de difuzare: Telejurnal 14.00 şi 17.00 – cu Teodora Popa, Telejurnal 20.00 – cu Mihai Constantin. La fel şi Ora de ştiri, de la 23.00 - cu Mihai Rădulescu. Scurte buletine de ştiri veți putea urmări, însă, aproape la fiecare oră. În weekend, Dorina Florea prezintă Telejurnalul de 14.00 şi cel de 20.00.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel