TVR 1 reia, de joi, difuzarea extragerilor Loto

loteria
loteria

De Ce News a scris în exclusivitate despre haosul de la Loteria Română, când fără niciun anunț prealabil extragerile de la jocurile Loteriei au fost întrerupte brusc a mai fi transmise în direct de TVR 1. Ulterior, ministrul Finanțelor a decis și demiterea șefului  Loteriei. Loteria Română a anunţat, printr-un comunicat postat pe site-ul propriu, că "joi, 14 martie, tragerile loto vor avea loc începând cu ora 16.45, pe TVR 1, în cadrul emisiunii «Lozul cel Mare»".

TVR 1 reia difuzarea extragerilor Loto, până la încheierea de către Loteria Română a unui nou contract în vederea transmiterii televizate a tragerilor loteristice - ca urmare a finalizării procedurilor legale derulate în acest sens, potrivit unui comunicat.

 "Loteria Română a transmis televiziunii publice astăzi, 14 martie 2013, solicitarea de prelungire a condiţiilor tehnice pentru difuzarea extragerilor Loto, «până la încheierea de către Loteria Română a unui nou contract în vederea transmiterii televizate a tragerilor loteristice - ca urmare a finalizării procedurilor legale derulate în acest sens»", se spune în comunicatul Societăţii Române de Televiziune (SRTv).

 Potrivit comunicatului, TVR a dat curs acestei solicitării, în virtutea parteneriatului îndelungat dintre cele două instituţii şi a faptului că extragerile Loto reprezintă un program care interesează un public larg.

 "După cum a anunţat deja, TVR doreşte să ofere în continuare tuturor românilor posibilitatea de a urmări acest program şi face toate demersurile în acestă direcţie", se spune în comunicat.

Potrivit Mediafax, selecţia de oferte organizată de Loteria Română pentru stabilirea televiziunii care va difuza extragerile Loto ar fi fost câştigată de Kanal D. Din câte se pare, doar Televiziunea Română şi Kanal D s-ar fi înscris la respectiva selecţie de oferte organizată de Loteria Română.

 Pe 12 martie 2013, conducerea TVR a făcut o contestaţie privind rezultatul selecţiei de oferte pentru transmiterea extragerilor Loto. În acest sens, TVR a depus documentele necesare la Consililul de Soluţionare a Contestaţiilor şi la Loteria Română.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel