Turiști nudiști, cauza unui cutremur care a omorât 16 oameni

Un grup de turiști nudiști ar fi cauza unui cutremur de 5.9 grade, care a lovit Malaysia și a omorât 16 oameni, sunt de părere localnicii.

Un oficial din guvernul malaysian susţine că ştie care este cauza seismului: un grup de turişti care s-au pozat goi. Seismul de vineri, ce a avut loc în zona muntelui sacru Kinabalu, din Malaysia, a ucis 16 persoane, în timp ce alte două sunt în continuare date dispărute. Un oficial al guvernului, Joseph Pairin Kitingan, care în trecut a fost ministru pentru Sabah, una dintre regiunile ţării asiatice, susţine că de vină pentru producerea acestuia sunt câţiva turişti străini, informează Daily Mail.

În urmă cu câteva săptămâni, 10 cetăţeni care au urcat pe muntele sfânt s-au pozat în pielea goală.

"Există cu siguranţă o legătură. Trebuie ca acest lucru să ne reamintească faptul că tradiţiile şi crezurile locale trebuie respectate", a declarat oficialul malaysian pentru presa locală. Turiştii responsabili făceau parte dintr-un grup mai mare care vizita, împreună cu un ghid local, muntele sfânt. După o ceartă cu ghidul, cei 10 s-au despărţit de grup şi s-au dezbrăcat până la piele pentru a realiza fotografiile respective.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel