Tupeu: S-a cazat la cele mai scumpe hoteluri, deși era lefter

Un tânăr american, fără locuință și bani, care a trăit în ultimii doi ani pe străzi, a reușit să profite în nenumărate ocazii de serviciile și cazarea oferită de cele mai scumpe și luxoase hoteluri din SUA.

David Price, rămas fără locuință și lipsit de mijloace financiare, și-a trăit ultimii ani pe străzile din Orlando, Florida. Însă, tânărul a avut nopți în care s-a bucurat de confortul pus la dispoziție clienților de către cele mai scumpe hoteluri, folosind o strategie simplă, dar inteligentă, scrie Daily Mail.

Potrivit dosarului întocmit de poliția din Florida, David mergea la hotel, urmărea când un client elibera camera și suna la recepție. Dându-se drept persoana care tocmai plecase, el anunța că a decis să își prelungească șederea chiar și cu zece zile.

Printre hotelurile care au fost înșelate de Price se numără unele cu prestigiu în lux și confort, precum Hard Rock, Ritz Carlton sau Four Seasons din Miami.

La unul dintre ele, tânărul a înregistrat o notă de plată de 9.000 de dolari pe numele clientului Joseph Barak, care fusese cazat câteva zile acolo.

“Nu stiu cum a reușit să ajungă în camera în care eu am stat și nici cum a pus mâna pe cardul meu de debit. Și-a comandat cele mai bune vinuri și mancaruri. Și-a cumpărat până și haine pe banii mei”, a declarat Barak.

David a fost părăsit de noroc în ziua în care a intrat într-o cameră a hotelului Hard Rock, fără să știe că ea fusese ocupată, între timp, de un angajat al hotelului.

Chemați de personalul hotelului, polițiștii l-au arestat pe tânăr, asupra sa fiind găsite obiecte care aparțineau hotelurilor în care mai dormise. David a fost nevoit, astfel, să schimbe camera elegantă de la Hard Rock, cu o celulă goală în închisoarea Orange County.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel