De Ce a ironizat Chirilă mai mulți fani Vama de la Sala Palatului

Tudor Chirilă.jpeg
Tudor Chirilă.jpeg

Tudor Chirilă și colegii săi au oferit un spectacol extraordinar celor veniți marți seara la Sala Palatului pentru a asista la concertul Vama. Spre final, vizibil deranjat, solistul i-a ironizat pe fanii care au început să-și părăsească locurile și să iasă din sală, înainte ca spectacolul să se încheie.

Atac la politicieni

Pe lângă aplauzele și uralele ce au însoțit fiecare melodie, unul dintre cele mai apreciate momente ale serii a avut loc înainte de piesa „Declar țară pierdută”. Atunci, pe ecranul gigant din Sala Palatului au apărut numele mai multor politicieni condamnați la închisoare - alături de pedepsele primite - sau scandaluri în care au fost ori sunt implicați cei mai importanți oameni politici ai țării. Câteva exemple invocate au fost: condamnarea la închisoare a lui Gigi Becali, cea a lui George Copos, implicarea președintelui Traian Băsescu în dosarul „Flota” sau scandalul de plagiat al premierului Victor Ponta. Numărul total al politicienilor invocați a fost însă extrem de mare.

La finalul piesei, solistul a declarat că este posibil ca anul viitor Vama să nu mai fie lăsată să cânte în Sala Palatului, dat fiind că aceasta este în subordinea Guvernului. „Libertatea de exprimare o mai avem, încă”, a spus artistul.

Dezamăgire față de o parte dintre fani

După aproximativ trei ore de concert, unii spectatori au început să părăsească sala, fapt ce l-a deranjat vizibil pe Tudor Chirilă. „Exact ca la teatru - unii aplaudă, iar alții fug la garderobă sau la parcare, ca să evite aglomerația. Așa suntem noi, românii!”, a comentat acesta dezamăgit.

La una dintre ultimele piese, a avut loc poate cel mai frumos moment al concertului. Luminile au fost stinse, din boxe a răsunat o melodie lentă și toate telefoanele din sală s-au aprins, credând o atmosferă și o imagine superbe.

„Sunt mai câștigați cei care au plecat deja?”, a spus Tudor Chirilă, înțepându-i din nou pe cei care au ales să părăsească sala înainte de finalul concertului.

Pe final, solistul a rămas la bustul gol, lucru extrem de apreciat de către miile de fane din Sala Palatului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel