Tu reuşeşti să găseşti ursul panda din imagine?

Nu orcine reuşeşte să depisteze ursul panda din imaginea de mai jos. Multe persoane se străduiesc din greu, în loc să rezolve problema în 2 paşi simpli.

În încercarea de a extinde semnalul de alarmă cu privire la dispariţia acestei specii, artistul rus Ilja Klemencov a creat această iluzie optică, ce conţine un urs panda care se ascunde în spatele liniilor albe şi negre, în zig-zag.

Imaginea a ajuns virală, iar oamenii au raportat niveluri diferite de dificultate în depistarea ursului panda. Cei care întâmpină probleme în depistarea ursului sunt sfătuiţi să facă un pas în spate sau să rotească imaginea la 90 de grade, iar problema de identificare va dispărea.

Cei care nu vor reuşi să vadă ursul panda, trebuie să afle că artistul a reprezentat, de fapt, logo-ul faimos al World Wide Fund for Nature (WWF), care se află printre cele mai active organizaţii când vine vorba de conservarea urşilor panda. Iluzia optică este însoţită de mesajul „They can disappear" (Aceştia pot dispărea).

Urşii panda giganţi îşi au originea în centrul Chinei, unde alimentaţia lor este formată 99% din bambus. În ultimii zeci de ani, aceştia au fost afectaţi de agricultură, despădurire şi industrializare, iar acum locuiesc în munţi, la o altitudine cuprinsă între 1500 – 3000 de metri.

Iată cât de uşor poţi să găseşti ursul panda din imagine.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel