Trupul lui bin Laden, în atenţia unui căutător de comori californian

Se dovedeşte că Osama bin Laden este unul dintre cele mai căutate personaje şi după moartea acestuia. Pentru a se convinge de acest lucru, un scafandru californiain  a anunţat că vrea să găsească trupul fostului lider al-Qaida, Osama bin Laden.

"Fac acest lucru pentru că sunt un american patriot, care vrea să ştie adevărul. O fac pentru lume", a spus antreprenorul californian Bill Warren, în vârstă de 59 de ani, relatează New York Post.

Urmărirea fostului lider al-Qaida, care ar fi pus la punct atentatele din 11 septembrie 2001, s-a încheiat în 2 mai, când un comando american l-a ucis într-un oraş din apropiere de Islamabad.

"Am o prietenă rusoaică şi îmi spune că acolo, în cercurile frecventate de membrii serviciilor de informaţii, nu se crede că bin Laden este mort cu adevărat", a spus Warren. "Nu am încredere în guvernul meu sau în Obama", a adăugat el.

Pentru a găsi cadavrul teroristului în mare, echipa americană va folosi câteva ambarcaţiuni, precum şi o tehnologie de ultimă oră. "După ce vom localiza şi vom recupera corpul, îl vom fotografia şi filma, apoi vom face un ADN direct pe vas", a declarat Warren. Întreaga operaţiune, scrie Daily Mail, va costa circa 400. 000  de mii de dolari.

Expediţia va avea loc în adâncurile Mării Nordice Arabe.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel