True Blood, adaptat într-un musical pe Broodway

Serialul "True Blood" ar putea fi adaptat într-un musical pe Broadway.

Ideea transformării serialului "True Blood" într-un musical aparţine compozitorului care a creat coloana sonoră a show-ului TV, Nathan Barr, care va dezvolta, totodată, noua producţie teatrală, informează contactmusic.com.

"E o idee pe care am sugerat-o directorilor de la HBO şi creatorului serialului, Alan Ball", a declarat Nathan Barr, joi seară, cu ocazia difuzării într-o proiecţie specială a primului episod din ultimul sezon (al şaptelea), al serialului "True Blood".

"Povestea în sine este potrivită pentru un musical, care se va numi «True Blood: The Musical». Va trebui să găsim o metodă pentru a reinventa această producţie", a adăugat el.

În ciuda acestor veşti bune pentru fanii serialului, Nathan Barr spune că proiectul nu este deocamdată finalizat.

"Deocamdată este o propunere, nu e ceva sigur. Eu deţin drepturile muzicale asupra serialului. Nu e nevoie ca HBO să aprobe proiectul, dar eu sper că postul TV o va face şi, astfel, vom putea duce noul spectacol pe Broadway. Avem la dispoziţie un an pentru a prezenta proiectul, care se află încă într-o fază incipientă, dar eu sunt foarte încântat", a adăugat Nathan Barr.

Nathan Barr care a colaborat cu producătorii serialului "True Blood" încă de la episodul-pilot al show-ului, difuzat în 2008, spune că această colaborare "a reprezentat o călătorie extraordinară", dar "este foarte trist să vezi că se încheie".

Al şaptelea sezon al serialului "True Blood" conţine 10 episoade şi va avea premiera oficială pe postul HBO, duminică, 22 iunie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel