Trucuri pentru frumuseţe. Laptele, beneficii pentru piele. Ce trebuie să ştie toate doamnele

Laptele este cea mai bună sursă de calciu și este bun pentru oase și dinți. Laptele poate fi util pentru îngrijirea pielii.

Curăţă pielea: Laptele este un agent natural de curățare. Trebuie doar să amestecati aproximativ 2 lingurite lapte cu 1 lingurita de praf turmeric si 1 lingurita de suc de lamaie. Aplicați acest amestec pe față, lăsați timp de 15 minute și spălați-vă. Veţi obţine o piele curată și clară.

Laptele, perfect pentru o piele strălucitoare.

Laptele poate fi utilizat impreuna cu migdalele de pamant si uleiul de masline si se aplica pe fata. Se prepară o pastă. Adăugaţi laptele, aproximativ 1 lingură de migdale și 1 lingură de coajă de portocală zdrobită. Adăugați aproximativ 2 până la 3 picături de ulei de măsline la acest amestec. Aplicați acest amestec și lăsați-l să se usuce timp de aproximativ 20 de minute. După ce vă veţi spăla, veţi vedea că pielea este mult mai strălucitoare.

Laptele, bun pentru pielea uscată.

Laptele este o binecuvântare pentru cei care au pielea uscată. O mască pregătită prin adăugarea de lapte, o banană și miere poate fi aplicată pe piele. Permiteți ca masca să se usuce complet înainte de spălare. Masați pielea spălată cu puțin lapte pentru a finaliza procesul de hidratare.

Laptele, bun exfoliator.

Laptele poate fi, de asemenea, utilizat ca agent de exfoliere pentru a scăpa de celulele moarte ale pielii. Acidul lactic prezent în lapte are proprietăți exfoliante naturale. Se dizolvă un vârf de sare în apă clocotită. Adăugați 3 cești de lapte, ținând deoparte crema. Adăugați aproximativ 1/2 o cană de apă călduță și lăsați amestecul să stea timp de 20 de minute. Aplicați pe corpul dvs. Puteți folosi acest truc cu lapte de două ori pe săptămână pentru rezultate bune.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel