Trucuri de slăbit care nu dau greș

Slăbire
Slăbire

În cazul unei diete sunt câteva trucuri care merită încercate. Astfel  cei de la BrightSide au facut un experiment și le-au testat pe fiecare în parte. 

Bea apă înainte de masă

Probabil ca ai auzit deja despre acest truc care promite ca alunga foamea. Practic trebuie sa bei un pahar cu apa cu 15-20 de minute inainte de a lua masa, deoarece acest mic truc te va ajuta sa nu mai simti senzatia de foame. Ei bine, acest truc nu functioneaza decat pe termen scurt. Bei apa si alungi foamea pentru 10 minute, dupa care ea isi face din nou simtita prezenta.

Uleiuri esențiale alungă foamea

Aromaterapia este un alt truc pe care medicina alternativa il recomanda atunci cand esti la dieta. Daca inhalezi ulei esential de mar, menta sau vanilie poti sa alungi senzatia de foame. Acest mic truc se pare ca functioneaza, insa doar pe termen scurt, deoarece dupa o jumatate de ora apare din nou senzatia de foame.

[citeste si]

Spală-te pe dinți în loc să mănânci desertul

Folosirea acestui mic truc se pare ca da rezultate, deoarece spalatul pe dinti este asociat cu sfarsitul unei zile si pregatirea pentru culcare. Astfel ca atunci cand ai diverse pofte culinare si nu le poti infrana, aplica acest truc care a trecut de testul.

Alege alimente care se digeră lent

Ouale sunt satioase si te impiedica sa mai iei alte gustari pana la masa de pranz, așa că este recomandată o omletă la micul dejun.

Mănâncă două bucăți de ciocolată când îți este foame

Se pare ca acest truc chiar functioneaza si alunga foamea mai bine de o ora. Insa, trebuie sa alegi intotdeauna ciocolata cu peste 70% cacao, deoarece aceasta va conferi senzatia de satietate si, in plus, este si o optiune mai sanatoasa.

Pune mâncarea pe o farfurie mai mică

Acest truc da rezultate si este mult mai bine sa folosesti farfuriile mai mici. Aceeasi cantitate de mancare va arata foarte diferit pe o farfurie obisnuita comparativ cu una mare. Iti da impresia ca este mai multa mancare si ca este suficienta ca sa simti senzatia de satietate. (Sursa: eva.ro)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel