Trucuri ca să te bronzezi mai repede

Bronz
Bronz

Dacă vrei un bronz reușit și rapid, fără să-ți pui în pericol sănătatea, află care sunt cele mai importante 6 trucuri ca să te bronzezi mai repede.

Exfoliază înainte de a merge la plajă

Un bronz frumos și rezistent se obține cel mai ușor atunci când pielea este bine exfoliată. Straturile de țesut mort care nu sunt eliminate la timp pot afecta mai târziu bronzul.

Este important să exfoliezi cu grijă pielea, într-un mod delicat, acordând atenție suplimentară zonelor cu tegument mai gros: coate și genunchi. 

Loțiunea de bronzat

Indiferent de nuanța pielii, radiațiile ultraviolete pot afecta sănătatea pielii. Chiar dacă vrei un bronz rapid, este important să folosești o loțiune pentru protecție solară cu SPF de cel puțin 15.

Dacă înoți, fie în piscină, fie în mare, este important să aplici din nou loțiunea pe toate zonele de piele expuse la soare.

Întoarcerea regulată

Expunerea pielii timp îndelungat la razele directe ale soarelui nu este recomandată, nici pentru sănătatea pielii, nici pentru un bronz reușit.

Dacă vrei un bronz omogen, întoarce-te pe burtă sau pe spate la maxim 30 de minute cât timp stai la soare.

Mișcarea după soare

Întoarcerea pe burtă sau pe spate este cel mai eficientă atunci când este însoțită de o mișcare după razele directe ale soarelui.

Unghiul direct al razelor de soare este important pentru un bronz rapid și reușit. Orientarea după soare din oră în oră este la fel de importantă pentru pielea ta.

Limitarea expunerii la soare

Este important să nu petreci mai mult de două ore la soare în primele două zile dedicate bronzului.

Evită intervalul 12:00-16:00 când razele ultraviolete sunt la intensitate maximă. După ce pielea începe să-și schimbe nuanța, în câteva zile, poți petrece mai mult timp la soare pentru a grăbi bronzul perfect.

Hidratare dupa duș

Poate cel mai important pas pentru un bronz rapid este rutina de îngrijire de după expunerea pielii la soare. Fă un duș rapid, dar nu folosi săpun pe tot corpul. Cu cât săpunul sau gelul de duș sunt mai puternice, cu atât întârzie mai mult bronzul.

După duș este importantă aplicarea unei loțiuni hidratante, eventual una creată special pentru momentele de după plajă, ce ajută pielea să rețină umezeală. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel