Tronsonul de autostradă Cernavodă - Medgidia, inaugurat săptămâna viitoare

Autostradă
Autostradă

Tronsonul Cernavodă - Medgidia al autostrăzii Cernavodă - Constanţa va fi inaugurat săptămâna viitoare, singurul impediment fiind acela că traficul se va desfășura pe o singură bandă, în regim de drum național.

Potrivit Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România, deschiderea oficială a circulaţiei pe o cale a autostrăzii Cernavodă - Constanţa, Tronsonul Cernavodă - Medgidia, va avea loc în 19 iulie, de la ora 11.00, la Nodul rutier Cernavodă, anunță Mediafax.

"În 20 iulie, pe sectorul Medgidia - Cernavodă se dă drumul în regim de drum naţional, cu indicatoare de drum naţional, cu restricţiile de drum naţional, tocmai pentru a facilita accesul turiştilor la mare. Se va circula cu maxim 80 de kilometri la oră, pe o singură cale, pe două benzi, o bandă pe fiecare sens" a declarat Ovidiu Silaghi.

Contractul a fost semnat pe 21 septembrie 2011, lucrările începând pe 7 octombrie. Cei 20,5 kilometri din acest tronson urmează să fie finalizaţi complet în ianuarie 2013, iar din vară se va putea circula pe o singură bandă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel