Trezit greu de dimineață. Ce se întâmplă de fapt cu organismul tău

Într-un studiu realizat recent, oamenii se stiintă au ajuns la o concluzie importantă, după ce a fost observat comportamentul uman și în prim-plan au fost cei care au mari bătăi de cap dimineață, când trebuie să se dea jos din pat. 

Pentru acest studiu au fost observate în special persoanele care aleg să meargă la culcare după oră 23:00, iar în clipa în care se trezesc, în dimineață următoare, aleg să facă acest lucru după ora 8:00.

Totodată, acestor persoane le este foarte greu să renunțe la lenevitul în pat, chiar și după ce a alarma de la telefonul mobil sau ceasul deșteptător a sunat deja de câteva ori.

Teoria a fost explicată în detaliu de către cercetătorii de la London School of Economics și dezvoltată de către psihologul Satoshi Kanazawa, scrie Ciao.ro. Acesta a arătat că persoanele care au mari bătăi de cap dimineață, la trezire, de fapt nu sunt absolut deloc leneșe.

Acesta e un obicei regăsit în special la cei mai inteligenți dintre noi, denumiți în studiu „pasari de noapte". Mai exact, se face referire la persoanele care aleg să facă tot soiul de activități, câtă vreme alte persoane deja dorm duse, informează ciao.ro.

În același studiu s-a mai arătat că aceste persoane care sunt considerate mai inteligențe au și succes la absolut orice își propun. În carieră reușesc să câștige mai mulți bani, fiind și mai fericiți pe plan personal.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel