Trailer Omul păianjen: Întoarcerea acasă

Noul film Spider-Man: Homecoming, este mai mult o reuniune, aducând personajul ale cărui drepturi au fost dobândite de Sony, înapoi în cinematograful Marvel. 

Rezultatul este un film distractiv, neașteptat, care pune accent pe aspectele comice și care beneficiază în rolul principal de băiatul credibil al lui Tom Holland. Încă de la începuturile benzilor desenate s-a accentuat noțiunea lui Peter Parker ca fiind un personaj cu care audiențele tinere pot relaționa- un tocilar de știință înzestrat cu super-puteri în urma unei mușcături de păianjen radiocativ, dar a cărui viață adolescentă se complică din cauza dublei identități. 

Acțiunea

Regizat de Jon Watts, "Homecoming" reduce agresivitatea obișnuită asociată cu omul păianjen, prin eliminarea poveștii originale a acelui tâlhar care o lasă pe mătușa lui Peter o văduvă. Filmul continuă de unde s-a terminat "Căpitanul America: Războiul Civil", în care tânărul Peter îl ajută pe Omul de Fier/Iron Man luptându-se cu Căpitanul America și aliații săi. Astfel, Peter trece printr-o mulțime de întâlniri comice în cartierul său prietenos, unde crimele sunt la ordinea zilei. Cele mai multe momente sunt create pentru a produce râsete, accentuând această stare prin introducerea colegului Ned în acțiune. Între timp, bătălia continuă  pentru a-i opri pe Vultur și acoliții săi- un grup care deține tehnologie extraterestră pe care au căpătat-o după bătălia din primul film "Avengers", informează CNN

Vezi trailerul: 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel