Topul serialelor: vezi care a fost urmărit de patru Românii simultan

csi
csi

Cel mai urmărit serial TV din lume în acest an a fost desemnat, pentru al doilea an consecutiv, CSI: Crime Scene Investigation, la Festivalul de Televiziune de la Monte Carlo, fiind vizionat de peste 80 de milioane de telespectatori, de patru ori mai mulți decât este populația României.

Serialul cu Laurence Fishburne, Marg Helgenberger și George Eads a primit de cinci ori în ultimii șapte ani titlul de cel mai urmărit serial din lume. Concentrat pe cazurile cu care se confruntă divizia de investigații la locul crimei, din cadrul departamentului de poliție Las Vegas, CSI:Crime Scene Investigation, lansat în 2000, a ajuns la sezonul 12, iar CBS intenționează să meargă mai departe și cu al 13-lea sezon.

CSI Miami cu David Carusso, anulat în acest an, și CSI: New York, început in 2004 cu Gary Sinise, Carmine Giovinazzo și Hill Harperm, sunt spin-off-uri ale producției CSI: Crime Scene Investigation.

Americanii, în schimb, au preferat în acest an NCIS: Naval Criminal Investigative Service cu Mark Harmon, Michael Weatherly și Pauley Perrette. NCIS, difuzat de CBS a fost cel mai urmărit serial de pe TV în SUA cu o medie în sezonul 2011-2012 de circa 19,6 milioane de telespectatori, potrivit Nielsen Media Reaserch.

Locul secund în preferințele americanilor a fost adjudecat de fratele mai mic, NCIS Los Angeles, cu o medie de 15.5 milioane de telespectatori pe episod, în timp ce locul 3 i-a revenit serialului The Big Bang Theory care a înregistrat o creștere spectaculoasă până la o medie de 14.9 milioane de telespectatori pe episod.

Locul 4 a revenit sitcomului Two And A Half Men cu Jon Cryer, Ashton Kutcher și Angus T. Jones, cu o medie de 14.5 milioane de telespectatori.

În schimb, pe segmentul de public cu vârste între 18-49 de ani (5.1%), respectiv targetul comercial preferat al publicitarilor,  Modern Family, difuzat de ABC a fost desemnat serialul cu cea mai bună audiență, urmat de The Big Bang Theory și Two And A Half Men cu 5.0%.

Iată cum se prezintă topul serialelor cu cele mai mari audiențe în SUA, în 2011-2012:

1. NCIS 19,2 milioane de telespectatori/ episod

2. NCIS Los Angeles 15,5 milioane de telespectatori/ episod

3. The Big Bang Theory 14,9 milioane de telespectatori/ episod

4. Two and a Half Men 14,5 milioane de telespectatori/ episod

5. Person of interest 13,3 milioane de telespectatori/ episod

6. The Mentalist 13,2 milioane de telespectatori/ episod

7. Criminal Minds 12,6 milioane de telespectatori/ episod

8. Modern Family 12,1 milioane de telespectatori/ episod

9. Mike and Molly 11,5 milioane de telespectatori/ episod

10. CSI: Crime Scene Investigation 11,4 milioane de telespectatori/ episod

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel