Top zodii de Don Juan

Berbec

Se spune şi se ştie că nativul acestei zodii, nu se va lăsa până nu te va cuceri. Dacă i s-a pus pata pe o femeie, fii sigură că va miza şi se va folosi de toate armele sale pentru a te aduce, cel puţin, în patul lui. Este un bărbat extrem de pasional, ambiţios şi va fi înconjurat mai mereu de femei frumoase ce-l vor curta. Nu este genul de persoană care să se dedice unei singure relaţii şi din acest motiv va căuta să aibă întotdeauna mai multe alternative.

Taur

Taurul este opusul Berbecului. El lasă la o parte totul şi se dedică în totalitatea "victimei". O va studia din umbră, va învãţa despre plăcerile ei, despre locurile şi activităţile îndrăgite pentru că la momentul oportun să acţioneze. O va copleşi cu gesturi romantice şi va încerca din răsputeri să-i demonstreze că ceea ce-şi doreşte este o relaţie de durata, stabilă, chiar dacă în realitate este invers. Nu este bărbatul care renunţă decât atunci când partenera este îndrăgostită nebuneşte de el- acela este momentul în care îşi decide următoarea mişcare.

Gemeni

Nativul acestei zodii merge după principiul :"Să fie, să se găsească de toate". Dintre cele 12 semne zodiacale, el este cel mai uşor de convins când se află în faţă unei femei frumoase. Nu crede în puterea cuvântului "nu" şi rareori îl vei găsi în compania aceleiaşi partenere o bună perioada de vreme. El este de părere că atât cât se poate, trebuie să profite şi apelează la firea lui persuasivă, comunicativă şi jovială pentru a obţine ce-şi doreşte.

Citește mai multe pe yve.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel