Top zodii care vor câştiga cei mai mulţi bani în noiembrie 2015

Gemeni

Bineînţeles că sunteţi primul în acest top, deoarece când vine vorba de bani, nu duceţi deloc lipsa. Situaţia financiară este extrem de importantă pentru dumneavoastră, aşa că toată viaţa alergaţi după avuţie şi vă doriţi din ce în ce mai multe, iar astrele se pare că mai mereu vă sunt alături şi va sprijină toate eforturile depuse. Având în vedere că sunteţi o persoană care comunica foarte bine cu cei din jur, în luna noiembrie veţi pune la cale un plan pentru o afacere mai mare alături de un prieten de suflet.

Taur

Nu prea credeţi dumneavoastră în noroc, însă, când vine vorba de familie şi de binele acestora, sunteţi în stare de orice fel de sacrificiu sau compromis. În luna noiembrie veţi câştiga sume importante de bani, însă sursele sunt puţin nesigure, aşa că ori nu vă implicaţi prea tare ori începeţi să bateţi în retragere. Mare grijă la ce tipuri de compromis trebuie să faceţi şi ce oameni doriţi să menţineţi aproape de dumneavoastră.

Leu

Sunteţi o persoană destul de norocoasă, care mai toată viaţa se luptă cu oricine ii iese-n cale pentru binele ei şi a celor din familie. În această lună aveţi tendinţa să exageraţi cu răutăţile, cu toate că da, va merge din ce în ce mai bine. Ar fi de lăudat dacă aţi începe să daţi şi celor mai nevoiaşi, deoarece trebuie să credeţi în karma şi că vă vor fi răsplătite eforturile înzecit. Superiorii se declară mulţumiţi de prestaţia la locul de muncă, aşa că banii nu vor conteni să apară.

Scorpion

Munciţi foarte mult în prezent şi această situaţie persistă de câteva luni bune. Nu vă neglijaţi nici un fel de plăcere şi mai ales relaxare deoarece dispuneţi de resurse destul de bune. Există posibilitatea să întâlniţi o persoană care va fi extrem de importantă în viaţa dumneavoastră, care va începe să vă satisfacă toate poftele şi uite aşa vor mai intra nişte bănuţi în contul bancar.

Citește mai multe pe yve.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel