TOP zodii care îşi vor găsi marea iubire pe Facebook

Facebook a devenit mai mult decât un spaţiu virtual, Facebook a devenit un mod de viaţă, un stil. 

1. Pe Facebook este loc şi pentru Leu să se îndrăgostească. Dacă găseşte un partener de discuţie care să denote inteligenţă şi să arate şi bine în pozele postate, Leul nu va ezita să aibă el iniţiativa. Nu are nevoie de multe ore de discuţii, ci doar de un semn de la interlocutor că amândoi îşi doresc acelaşi lucru. Dragostea îi bate Leului la uşă sau, mai bine zis, îl aşteaptă pe chat.

2. Şanse mari să îşi găsească marea iubire pe cea mai populară reţea de socializare are şi Scorpionul. Dacă e vorba de o cunoştinţă veche cu care nu a discutat de ceva timp şi intră acum în contact sau dacă e pur şi simplu o persoană necunoscută, este mai puţin important. Scorpionul se va îndrăgosti imediat ce persoana respectiva va arăta că deţine arta cuvintelor şi îl va impresiona cu capacitatea sa de a conversa pe orice temă. Cel mai important lucru pentru Scorpion este să aibă mereu subiecte de discuţie şi să nu se plictisească.

[citeste si]

3. Pe locul 3 în topul zodiilor care îşi vor găsi marea iubire pe Facebook se află Taurul. Impulsiv cum este el, nu va ezita să intre într-o conversaţie cu o persoană pe care nu o cunoaşte în viaţa reală. Atât timp cât Taurul se va arăta cumpătat şi va aştepta să cunoască în mare parte persoana cu care discută pe Facebook, sunt şanse mari ca între cei doi să se înfiripe o frumoasă şi trainică poveste de dragoste.

Citeste mai multe pe yve.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel