Top staruri cu apartenență la religii ciudate

tom-cruise
tom-cruise

Starurile sunt cunoscute pentru excentricitățile lor, iar când vine vorba de credințele religioase, acestea pot fi și mai extremiste, scrie

Tom Cruise este un scientolog convins, acesta devenind de ani întregi imaginea de promovare a religiei în cauză. Lui i se alătură și alte persoane faimoase din industria cinematografică americană: John Travolta, Kirstie Ellie și Jenna Elfman. Scientologia se bazează pe un amalgam de tehnici de auto-ajutor, mitologie extraterestră și secretă, necesitând un buget destul de mare pentru a se putea transforma într-un stil de viață.

Justin Timberlake nu se consideră un om religios, ci mai degrabă spiritual. El glumește pe tema subiectelor religioase și chiar și-a manifestat dezinteresul pentru religie în câteva interviuri televizate, povestind despre întâmplările prin care a trecut cu prietenele sale la întâlniri în care a fost întrebat dacă l-a găsit pe Dumnezeu. Intrebarea pare a-l fi călcat pe nervi pe artist, având în vedere că acesta a dat un răspuns nu tocmai plăcut pentru domnișoara cu care se afla, spunând-i că divinitatea se afla chiar în pantalonii săi.

Madonna este unul din cazurile celebre de staruri cu religii ciudate. Aceasta s-a născut într-o familie catolică, însă a preferat să adopte religia Kabballah în anii 1990, la sugestia unui prieten de a participa la câteva cursuri. Se pare că ce i-a placut cel mai mult Madonnei a fost faptul că nu a fost discriminată că aparține unei familii catolice sau că nu are origini evreiești, simțindu-se doar o persoană obișnuită care ia legatura cu divinitatea și înțelege mai multe lucruri spirituale în acest fel.

Și ramurile budismului au reprezentanți de marcă din rândul celebrităților americane, Richard Gere fiind cel mai faimos exemplu. El este acompaniat pe calea meditației și a nirvanei de către Kate Hudson, Orlando Bloom, Keanu Reeves, Uma Thurman, Sharon Stone, Tina Turner sau Oliver Stone.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel