Top: Cinci hoteluri ciudate, unde ți-ai putea petrece vacanța

Dacă te-ai săturat de stilul clasic întâlnit în majoritatea unităţilor de cazare, poți alege un hotel... ciudat, care își merită catalogarea fie prin amplasare, fie prin materialele din care au fost construite.

Deși unele hoteluri nu oferă un spațiu mărinimos de cazare, pe mapamond există unități de cazare care impresionează prin ciudățenie, de multe ori considerate adevărat opere de artă. Iată cum se prezintă topul celor mai ciudate 5 hoteluri din lume, potrivit unica.ro.

Hôtel de Glace (Canada): Realizat în întregime din gheaţă şi zăpadă, Hotel de Glace pare un palat demn de o adevărată Crăiasă a Zăpezilor, care renaște în fiecare an. Reconstruit la fiecare 12 luni, pentru ridicarea hotelului se folosesc 500 de tone de gheață și 15.000 tone de zăpadă, durata lucrărilor întinzându-se pe parcursul a cinci luni.

Jumbo Hostel (Suedia): Turiști îndrăgostiți de zborul cu avionul sunt invitați să se cazeze într-unul dintre cele mai ciudate locuri în care te-ai gândi că ar pute fi amenajat un hotel. Situat chiar pe aeroportul Arland, din Stockholm, Jumbo Hostel este de fapt un Boeing 747, care deține 25 de camere complet echipate şi utilate, pentru confortul unui hotel.

Everland (Franţa): Ciudatul hotel poziționat în Paris, este de fapt o singură cameră mobilă, care se plimbă, în funcţie de dorinţele clienţilor care îşi permit o noapte aici, pe acoperişurile din Paris.

Sala Silvergruva (Suedia): Ca și predecesorul hotel, Sala Silvergruva are tot o cameră, cu singura diferență că, în timp ce Everland oferea panorama Parisului de la înălțime, cel din Suedia este amplasat într-o mină de argint, unde, există riscul ca turiștii cazați aici să se piardă prin infinetele tuneluri de unde, pe vremuri, minerii scoteau tone de argint.

Das Park Hotel (Austria): Acest hotel oferă clienților o priveliște superbă asupra parcului unde este amplasată unitatea de cazar, cu singurul inconvenient, că și trecătorii pot privi nestingheriți în patul celor cazați aici. Camerele acestui hotel neobişnuit, considerat și operă de artă, sunt făcute din ţevi de beton, precum cele pentru canalizare, din marile oraşe.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel