Top cele mai mari salarii din România. Primul loc, 147.000 de euro pe lună

Cel mai bine plătit angajat din România încasează lunar un salariu de invidiat, din care și-ar putea cumpăra la fiecare patru săptămâni două apartamente sau trei mașini de lux.

Potrivit Digi 24, cel mai mare salariu din România îl are un angajat din imobilare: după plata taxelor şi impozitelor, rămâne cu aproape 147.000 de euro în mână în fiecare lună.

Pe locul doi în topul salariilor câștigate în România se afla un muncitor din domeniul lucrărilor de instalații electrice, acesta câștigând lunar 143.000 de euro.

Consultanța în afaceri s-a dovedit și ea bănoasă, având în vedere că locul al treilea în clasament este ocupata de o persoană care lucrează în acest domeniu și care primit o remunerație lunară de 128.000 de euro.

În România există în prezent aproape 5,3 milioane de angajați, însă cei mai mulți au salarii mici. Specialiștii în Resurse Umane atrag atenția că există diferențe prea mari între remunerațiile superiorilor și cele ale subordonaților.

"E o diferență de la 1 la 10, 1 la 15, ceea ce este nesănătos. În țările așezate, occidentale, diferența medie este de 1 la 5 între cel mai mic salariu într-o firmă și cel mai mare", a declarat George Butunoiu, pentru postul de televiziune citat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel