Top cele mai bine plătite fotomodele din lume: Gisele Bundchen, lider în clasamentul Forbes

Gisele Bundchen a fost desemnată, pentru al noulea an consecutiv, cel mai bine plătit fotomodel din lume. Potrivit revistei Forbes, brazilianca a câștigat 44 de milioane de dolari.

Grație celor 44 de milioane de dolari pe care i-a câștigat în ultimul an, Gisele Bundchen domină pentru a noua oară clasamentul Forbes și și-a-au asigurat și poziția 56 în topul celor mai puternice personalități de pe glob, potrivit Agerpres.

Top-modelul care și-a anunțat recent retragerea de pe podiumurile de prezentare a modei acumulează în jur de 120.000 de dolari pe zi.

Podiumul celor mai bine plătite fotomodele din lume este completat de Cara Delevingne și Adriana Lima, ambele cu câte nouă milioane de dolari, urmate de Doutzen Kroes, unul din îngerii de la Victoria's Secret, care a realizat 7,5 milioane de dolari.

Poziția a patra a revenit Nataliei Vodianova, cu șapte milioane de dolari, iar locul al cincilea este împărțit de Miranda Kerr și Joan Smalls, care au încasat fiecare câte 5,5 milioane de dolari.

Lara Stone, Candice Swanepoel, Karlie Kloss și Alessandra Ambrosio se situează pe poziția a șasea, cu câte 5 milioane de dolari, fiind urmate de un grup alcătuit din Kate Moss, Caroline Murphy, Liu Wen și Daria Werbowy, care au acumulat câte 4,5 milioane de dolari. Cu câștiguri de 4 milioane de dolari, Kendall Jenner, ocupă locul opt, iar pe poziția a noua apar Hilary Roda, Kate Upton, Jourdan Dunn, Anja Rubik și Edita Vilkeviciute, care și-au adăugat în conturi câte 3,5 milioane de dolari.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel