Top cele mai bine plătite actrițe din lume: Jennifer Lawrence, cunoscută din Hunger Games, lidera clasamentului

Conform estimărilor revistei Forbes, actriţa Jennifer Lawrence, cunoscută din seria "Hunger Games/Jocurile foamei", este cea mai bine plătită actriţă la nivel mondial în acest an, cu venituri de 52 de milioane de dolari.

Jennifer Lawrence, aflată pe locul secund în 2014 în topul celor mai bine plătite actrițe din lume, deține în acest an supremația clasamentului, potrivit Antena 3. Eroina din seria "Hunger Games/Jocurile foamei" a câștigat într-un an cu 17 milioane de dolari mai mult decât actriţa Scarlett Johansson, aflată pe locul secund, care a jucat în "Lucy' și "Avengers: Age of Ultron".

Pe locul trei, cu 23 de milioane de dolari, se află actriţa Melissa McCarthy din comedia "Spy", în timp ce deținătoarea primei poziții a topului de anul trecut, Sandra Bullock, care şi-a împrumutat vocea unui personaj din filmul "Minions", a câștigat numai 8 milioane de dolari, clasându-se pe poziţia a 15-a în 2015. 

Singura actriță străină de la Hollywood care a reușit să intre anul acesta în clasamentul Forbes este chinezoaica Bingbing Fan, cunoscută pentru rolul Blink din "X-Men: Days of Future Past".

SAIL Amsterdam 2015, cel mai mare spectacol naval din lume - Video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel