Top cele mai aşteptate filme în 2015: Star Wars VII: Trezirea Forţei și Cinderella, prezente în clasament

Anul care abia a debutat se anunță unul bogat pentru cinematografie, cineflii așteptând cu nerăbdare lansările producțiilor ale căror trailere promit superproducții. 

Iată cum se prezintă top 10 cele mai aşteptate filme în 2015, potrivit romaniatv.net: 

Anul 2014 a fost unul execelent pentru cinematografie, dar 2015 se anunţă şi mai şi. Supereroi, escroci, spirite rele şi erotism sunt aşteptate cu nerăbdare de cinefili să se desfăşoare anul viitor pe micul ecran, probabil unele dintre superproducţii vor dezamăgi, dar vor fi destule cele care vor satisface exigenţele cinefililor.

10. Jupiter Ascending (Ascensiunea lui Jupiter)

Data de lansare: 6 februarie

Fraţii Wachowski, care ne-au delectat de-a lungul anilor cu trilogia Matrix, V de la Vendetta sau Atlasul norilor, încearcă să dea lovitura şi în 2015, cu Ascensiunea lui Jupiter. În rolurile principale, Channing Tatum și Mila Kunis.

9. Cinderella (Cenuşăreasa)

Data de lansare: 13 martie

Povestea Cenuşăresei, în noua variantă Disney, ne-o prezintă pe Cate Blachett în rolul mamei vitrege, în timp ce Helena Bonham Carter ne încântă în rolul zânei cea bune. 

8. The Boy Next Door

Data de lansare: 22 ianuarie

Claire Peterson, interpretată de Jennifer Lopez, este o femeie divorţată care are o aventură cu un bărbat mult mai tânăr (Ryan Guzman). Problemele încep atunci când acesta se hotărăşte să-i ruineze viaţa lui Claire şi acţionează ca un nebun.

7. Chappie

Data de lansare: 6 martie

Povestea unui robot răpit de gangsteri, iar printre stelele acestei pelicule se numără Hugh Jackman, Dev Patel sau Sharlto Copley.

6. Ex Machina

Data de lansare: 10 aprilie

Domhnall Gleeson, Oscar Isaac, și Alicia Vikander sunt printre cei care joacă în această producţie care analizează relaţia dintre om şi inteligenţa artificială.

5. Jurassic World

Data de lansare: 12 iunie

Al patrulea film din seria Jurassic se reîntoarce în clebrul parc de distracţii, unde Organizaţia Patel, pentru a-i atrage pe vizitatori şi a-şi spori încasările, decide construirea unui dinozaur modificat genetic.

4. Inside Out

Data de lansare: 19 iunie

Inside Out ne duce în mintea unui copil, Riley, care luptă pentru a face faţă conflictelor generate de mutarea într-un nou oraş, la o nouă şcoală. Vocile sunt interpretate de nume mari ale cinematografiei, precum Amy Poehler, Lewis Black, Bill Hader sau Mindy Kaling.

3. Star Wars VII: Trezirea Forţei

Data de lansare: 18 decembrie

Va fi cu siguranţă una dintre superproducţiile anului viitor şi va sparge box office-urile, mai ales că va fi lansată în preajma sărbătorilor de iarnă. La mai bine de 30 de ani de la Întoarcerea lui Jedi, forţa se trezeşte din nou în universul creat de George Lucas şi explorat de această dată de regizorul JJ Abrams.

2. The Avengers: Age of Ultron

Data de lansare: 1 mai

Cei mai mari eroi ai Pământului, printre care Iron Man, Captain America, Thor, Incredibilul Hulk, alături de Black Widow şi Hawkeye, trebuie să-şi dovedească forţele şi rezistenţa într-un moment de răscruce.

1. Tomorrowland

Data de lansare: 22 mai

George Clooney, Britt Robertson şi Hugh Laurie sunt starurile acestui film, regizat de Brad Bird şi al cărui scenariu a fost scris de de Bird şi Damon Lindelof. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel