Top cel mai iubite melodii din toate timpurile. "Dragostea din tei", în clasament

Hit-ul "Dragostea din tei", lansat de băieții de la O-Zone, figurează în topul celor mai îndrăgite piese ale tuturor timpurilor.

Melodia "Dragostea din tei" a fost inclusă de prestigioasa revistă "Rolling Stones" în clasamentul celor mai iubite 50 de piese cântate de formaţii de băieţi, potrivit romaniatv.net. Moldovenii s-au clasat pe locul 18, fiind depăşiţi de trupe celebre precum Backstreet Boys, One Direction, N'Sync sau The Jackson Five.

În anii 2000, "Dragostea din tei" a dominat clasamentele muzicale din peste 30 de ţări şi a fost inclusă pe lista celor mai vândute single-uri din istoria mondială a muzicii, cu peste 12 milioane de exemplare în întreaga lume.

O-Zone a fost o formație de muzică pop compusă din Dan Bălan, Radu Sîrbu și Arsenie Todiraș. Originari din Republica Moldova, trio-ul s-a lansat de fapt în România.

La un an de la lansarea melodiei "Dragostea din tei" în România, cei trei de la O-Zone au lansat acest superhit în toată Europa, ajungând pe prima poziție în 27 de țări ale lumii. O-Zone au fost 13 săptămâni pe locul 1 în Eurocharts și s-au vândut peste 8 milioane de discuri.

Deși considerat cel mai de succes grup din Europa în anul 2004, cei de la O-Zone s-au despărțit pe 13 ianuarie 2005, fiecare dintre cei trei membri lansându-se în proiecte individuale. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel