TOP 5 cele mai leneșe zodii

Rac

Racii nu sunt motivați de nimic, nici de banii pe care urmează să îi primească la sfârșitul lunii în funcție de cât au muncit. Stările rele de plictiseală sunt incontrolabile și nu știu cum să își lase sentimentele la o parte în timpul muncii. Nu își fac un plan pentru a-și atinge scopurile și se împiedică de greșeli. Sunt stresați și nu știu ce vor de la viață, așa că preferă să se retragă într-un colț.

Fecioară

Fecioarelor le place să doarmă până târziu și amână predarea proiectelor cât pot de mult. Nu se chinuie să muncească prea mult și nu se simt prost când nu sfârșesc un lucru. Când vine vorba de abilitățile de a lucra, nativii Fecioară consideră că e mai bine să fie modești si realiști, spre deosebire de oamenii de succes care aspiră spre standarde mai înalte. Cu asemenea motivație tind să își micșoreze productivitatea.

Taur

Pentru a-și satisface lenea, Taurii lasă proiectele importante la sfârșit, în speranța că o minune le va rezolva. Se mint singuri că ziua de mâine le va aduce un maximum de energie, iar acum e mai bine să se odihnească. Își privesc activitățile cu frică și se feresc de sarcinile prea mari. Consideră că nu totul depinde de ei și se va ivi la un moment dat cineva care să îi scoată din necazuri.

Citește mai multe pe yve.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel