Top 3 mituri despre slăbit

slabire-rapida-s
slabire-rapida-s

Când e vorba despre slăbit toată lumea este gata să ofere sfaturi. Un subiect plin de mituri și rețete care, de cele mai multe ori, se bat cap în cap, scrie espre slăbit în care oamenii cred.

1. Cu cât mai mai multe exerciții fizice cu atât mai bine.

 Nimic nu este mai eficace în menținerea unui corp sănătos și puternic decât mișcarea. Cu toate acestea, supraantrenamentul are efecte exact inverse. „În cazul în care mergeți la sală 7 zile din 7, sistemul imunitar va fi slăbit plus că, mai devreme sau mai tarziu, va fi instaurată oboseala cronică. ”, a declarat doctorul Nancy Snyderman, editor la NBC News și autoarea cărții "Miturile dietei care vă mențin gras".

2. Mușchii sunt mai grei decât grăsimea.

Cu siguranță că ați auzit acest mit și este posibil chiar să-l fi crezut real. Adevărul este însă altul: „1 gram de mușchi și 1 gram de grăsime cântăresc exact un… gram”, a punctat Snyderman. În același timp, datorită faptului că mușchii sunt mai denși decât grăsimea, dăca prima este majoritară atunci corpul tău va arăta mai subțire.

3. Iarna obligatoriu pui câteva kilograme pe tine.

Pe măsură ce temperaturile scad pare firesc ca organismul nostru să acumuleze grăsime pentru a proteja corpul. Doar că lucrurile nu stau deloc așa. De fapt, metabolismul se accelerează, devine mai activ pentru a ne menține calzi când este frig afară, ceea ce înseamnă că ardem mai multe calorii zilnic decât de obicei. Prin urmare, dacă în timpul ienii puneți kilograme de vină sunt obiceiurile proaste: adaosul de hrană. Pentru a ne menține greutatea nu trebuie decât să avem o dietă echilibrată combinată cu puțină mișcare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel