Top 3 greșeli majore ale femeilor în pat

O relație de lungă durată nu se construieste numai pe încrederea și respectul dintre parteneri, ci și pe felul în care decurg lucrurile în dormitor, scrie Les Parrot, profesor de psihologie la Universitatea din Seattle, susține că una dintre cele mai grave greșeli comise de femei în pat este aceea că nu inițiază niciodată sexul, ci așteaptă ca partenerii lor să facă primul pas.

Comunicarea este importantă într-un cuplu, iar subiectele despre sex nu ar trebui evitate, susține Parrot. Cu toate acestea, multe femei evită să le spună partenerilor de sex ce anume le place, ce nu le place și cum ar vrea să decurgă o relație în dormitor. "Este ca și cum s-ar aștepta ca bărbații să le citească gândurile", declară profesorul.

Condimentarea partidelor de sex cu jocuri erotice incitante sau poziții inedite este de bun augur și îi poate face pe parteneri să se redescopere. Les Parrot consideră că femeile se plafonează foarte repede în dormitor și se agață prea mult de poziția misionarului, când, de fapt, ar trebui să fie curajoase și să încerce și alte poziții sexuale extrem de plăcute.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel