Toni Braxton, internată în spital

tonibraxtoneth5y
tonibraxtoneth5y

Toni Braxton a fost spitalizată după ce boala de care suferă, lupus, i-a afectat sistemul imunitar, anunţă TMZ.

Autor: Ana-Maria Anițoiu

Cantăreața americană suferă de mai mulți ani de lupus eritematos sistemic, o boală care afectează sistemul imunitar prin atacarea țesuturilor sănătoase din organism, informează site-ul revistei New Musical Express.

"Vroiam să mulţumesc tuturor fanilor mei pentru sprijinul pe care mi l-au acordat, după ce lupusul meu a avut nişte izbucniri care m-au trimis în spital pentru câteva zile", a declarat Braxton pentru TMZ. Vedeta a mai adăugat: "Vroiam să clarific totul înainte să se işte zvonuri, şi voi fi bine, pentru că am o familie minunată, care mă sprijină".

Braxton a dezvăluit că suferă de această boală anul trecut.

Cantăreața și compozitoarea americană Toni Braxton, în vârstă de 43 de ani, are în palmares șase premii Grammy și a vândut peste 40 de milioane de discuri pe plan mondial. Cel mai recent album ai ei, "Pulse", a fost lansat în 2010. Toni Braxton a susținut un recital în Capitală, în noaptea de Revelion 2012, în cadrul Vanghelionului organizat la Romexpo.

Hitul care a propulsat-o pe Toni Braxton în topurile muzicale internaționale este single-ul Un-Break My Heart, lansat în anul 1996.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel