Tom Hanks: Pixar lucrează la "Toy Story 4"

toy-story
toy-story

Actorul şi producătorul american Tom Hanks a declarat pentru BBC că o a patra parte a seriei "Toy Story" este în curs de realizare la Hollywood.

Aflat în turneu de promovare a celui mai recent film al său, "Larry Crowne" - pe care l-a regizat şi produs şi în care apare alături de Julia Roberts -, actorul a fost întrebat de BBC dacă există vreo posibilitate ca un al patrulea film din seria "Toy Story" să apară pe marile ecrane, informează hollywoodreporter.com, citat de Mediafax.

"Cred că va exista (un al patrulea film, n.r.), da. Da, da. Cred că lucrează la el acum. Iată", a spus Hanks.

Până în prezent, informaţia nu a fost confirmată oficial de compania Pixar, care a realizat filmele precedente. Hanks, care şi-a împrumutat vocea personajului Woody din această serie, nu a menţionat dacă el va fi sau nu implicat în acest nou film.

Personajele din seria "Toy Story" au fost lansate în 1995 şi au devenit, în timp, unele din cele mai îndrăgite în toată lumea. Succesul se datorează echipei creative şi inovatoare de la Pixar, condusă de John Lasseter şi Ed Catmull, şi echipelor de marketing şi distribuţie din întreaga lume.

Al doilea film al seriei, "Povestea jucăriilor 2/ Toy Story 2", a avut premiera pe marile ecrane în 1999. Primele două filme din seria "Toy Story" au obţinut împreună încasări de circa 847 de milioane de dolari pe plan mondial.

"Toy Story 3", care a părut, prin acţiunea sa, că încheie povestea jucăriilor, a câştigat două premii Oscar anul acesta, pentru cel mai bun film animat şi cea mai bună temă muzicală, fiind nominalizat şi la categoria "cel mai bun lungmetraj".

Regizat de Lee Unkrich, "Povestea jucăriilor 3/ Toy Story 3" este filmul de animaţie cel mai profitabil din istoria cinematografiei şi primul care a depăşit pragul de un miliard de dolari în încasările globale, devansând producţia "Shrek 2" a studiourilor DreamWorks, care a deţinut anterior acest titlu. În prezent, acest film raportează 1,063 miliarde de dolari încasări la nivel mondial.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel