eMAG a deschis cel mai mare showroom din provincie. Vezi unde

eMAG deschide joi, 12 octombrie, cel mai mare showroom din provincie, de aproape 900 de metri pătrați, la Timișoara, pe Bulevardul Liviu Rebreanu nr. 2-5, și continuă strategia de extindere în offline la nivel național.

Timișoara devine, astfel, al doilea oraș, după București, în care sunt deschise câte două showroom-uri eMAG. Noul magazin offline este al treilea inaugurat de eMAG, în 2017. De la începutul anului, eMAG a mai deschis câte un showroom în București și în Sibiu.

 

„Pe fondul unei cereri tot mai crescute pe piața bunurilor de larg consum, ne dorim să venim și mai aproape de clienții noștri din vestul țării, într-una din cele mai populate zone ale Timișoarei. Noul showroom va acoperi zona de sud a orașului, vom avea expuse peste 1.000 de produse, în aproape 900 de metri pătrați. Estimăm că noul showroom va permite livrarea a peste 120.000 de comenzi anual”, declară Sorin Dinu, Retail Director eMAG.

Clienții eMAG vor putea testa aici, înainte de a plasa o comandă, peste 1.000 de produse și accesorii expuse din categorii precum electrocasnice, electronice, produse și soluții IT, gaming, aparate de îngrijire personală și smart tech.

În perioada 12-15 octombrie, eMAG oferă, în noul showroom din Timișoara, reduceri exclusive, de până la 45%, pentru diferite categorii de produse, de la electrocasnice și electronice, până la produse de îngrijire personală. Clienții care vor plasa comenzi direct în showroom vor putea achiziționa produsele în 12 rate fără dobândă, prin intermediul cardurilor de cumpărături partenere.

Oferta completă disponibilă, în primele patru zile de la deschidere, doar în magazinul offline eMAG din Timișoara poate fi accesată la următorul link: https://www.emag.ro/campaign/showroom-2-timisoara

[citeste si]

eMAG a deschis primul showroom în 2008, în București, în cadrul Grant Shopping Center din cartierul Crângaşi. În prezent, eMAG are câte două showroom-uri proprii în Capitală și în Timișoara și câte un showroom în orașele Brașov, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Galați, Iași, Oradea, Ploiești și Sibiu. eMAG mai are două puncte de livrare proprii, în Băneasa și Pitești. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel