”The Wall- Marele Zid”. Primul pas spre îndeplinirea visului de a-și întemeia o familie

Melania și Motasem, cuplul româno-iordanian care, aseară, a pășit în platoul emisiunii ”The Wall- Marele Zid” cu multe emoții, dar și cu multă speranță și optimism, mărturisesc fericiți că participarea la acest show este o experiență unică în viață, iar câștigul de 47.745 de lei reprezintă primul pas spre implinirea visului lor.

Cei doi tineri îndrăgostiți și-au dorit ca după participarea la ”The Wall- Marele Zid” să facă nunta și să-și construiască o casă pentru familia numeroasă pe care și-o doresc.

”Au fost multe emoții, mult suspans, ceva unic în viață. Ai impresia că trăiești un basm, un film. Nu sunt sigură, dar nu cred că voi mai trăi așa ceva în viața asta. A fost superb, aș mai trece încă o dată prin asta. Am avut un plan de la început, să facem o nuntă și să ne luăm o locuință. Și acum nunta o avem asigurată”, declară Meli și Asume, așa cum își spun cei doi în momentele în care se alintă.

Motasem povestește că, încă dinainte de a păși în platou, au căzut de comun acord că vor acționa exact așa cum simt, ceea ce s-a și întâmplat. Astfel,  Melania a rămas în platou, în fața Marelui Zid, iar el a oscilat mult între a semna sau nu contractul în valoare de 23.360 de lei. Riscul a fost unul destul de mare, după cum Asume însuși recunoaște, pentru că întrebările au fost destul de dificile.  În cele din urmă a decis să aibă încredere în jocul iubitei sale.

”Pe mine participarea m-a învățat că nu contează finalul niciodată, ci să trăiești clipa. Așa că ori câștigi, ori păgubești, tot jucător te numești.  Cel mai intens moment a fost cel în care bila verde a picat pe 150.000. Dar și ultima bilă roșie a fost destul de intensă”, povestește Melania, fericită că vor pleca acasă cu un premiu de 47. 745 de lei.

Și astăzi, de la ora 20:00, Valentin Butnaru îi așteaptă pe telespectatorii Antena 1 cu o altă ediție emoționantă a show-ului fenomen, ,,The Wall- Marele Zid”, care poate schimba viața concurenților cu o singură aterizare norocoasă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel