The Wall-Marele Zid aduce noi provocări. Iată concurenții

The Wall-Marele Zid aduce o nouă provocare pentru un cuplu, în această seară la Antena 1.

Concurenții care vor veni în platoul The Wall-Marele Zid în această seară la ora 20.00 sunt doi  oameni foarte puternici! care își propun să cucerească zidul printr-o singură strategie: ,,în luptă, trebuie să te transformi în prietenul dușmanului”.

Silviu și Gabriela se consideră determinanți și ambițioși,  cu personalități puternice, care s-au atras din prima ca un magnet.

Silviu este o persoană extrem de ambițioasă, care a dorit mereu să se autodepășească. A absolvit două facultăți în același timp, drept și educație fizică, iar în prezent este polițist în brigada de trupe speciale. Mai mult decât atât, este o fire extrem de competitivă și de sportivă, obținând nenumărate medalii în competițiile de kickboxing: ,,Are o ladă de medalii și o sacoșă de diplome. Chiar mă simt în siguranță cu el.”, declară Gabriela cu zâmbetul pe buze. Dar nu tăria de caracter, ci lucrurile mărunte și blândețea sunt cele care au atras-o din primele momente ale relației, iar Silviu are o motivație simplă, mărturisind că în iubita sa își găsește doza zilnică de inspirație. 

Tatuajul Gabrielei ascunde un motto după care aceasta se ghidează la fiecare pas: ,,nu vom fi doborâți, vom rămâne la fel”, iar cu același spirit de învingătoare va plasa și bilele norocoase pe Marele Zid. 

[citeste si]

Coechipierii acestei seri sunt doioameni îndrăgostiți, puternici și formează un cuplu unit ce arputea dărâma Marele Zid din primele momente ale confruntării. De la ora 20:00, telespectatorii Antenei 1 vor vedea parcursul celor doi, decizia celui din camera de izolare și jocul imprevizibil al concurentului din platou, într-o nouă ediție a emisiunii fenomen ,,The Wall- Marele Zid”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel