The Wall, Antena 1. Din culisele show-ului filmat în Polonia

Zilele acestea este forfotă mare în Varșovia, Polonia, acolo unde se filmează intens pentru cea mai nouă emisiune de la Antena 1, “The Wall – Marele Zid”, emisiune ce începe din 13 septembrie, de la 20.00. 

Este vorba despre o combinaţie între quiz-show, noroc şi strategie, cu acţiunea plasată într-un decor impresionant şi interactiv, unde doi coechipieri trebuie să lucreze cot la cot, pentru a cuceri "Marele Zid". Miza? Banii. Câți? Mulți.

Gazda emisiunii de la Antena 1 este carismaticul Valentin Butnaru, pe care telespectatorii vor avea ocazia să îl descopere şi într-o altă ipostază decât cea a prezentatorului de ştiri.

Cum filmările sunt în plină desfăşurare, iată câteva lucruri din culisele show-ului de la Antena 1:

1. The Wall – Marele Zid are o înălțime de 12 metri.

2. The Wall este un format american, creat de compania lui LeBron James, celebrul jucător NBA, și Maverick Carter (SpringHill Entertainment) și Andrew Glassman (Glassman Media), împreună cu Universal Television Alternative Studio.

3. Difuzat de NBC în SUA, de TF1 în Franța, de RTL în Germania și de Telefonica în Spania, The Wall a livrat cifre foarte bune în toate teritoriile în care a fost produs. De curând, formatul a fost achiziționat și de Quebecor Content, în Canada.

4. În România, formatul va fi produs de echipa coordonată de Mona Segall și Robert Lionte.

5. Filmările pentru show-ul difuzat de Antena 1 au loc în Polonia, acolo unde au filmat acest show şi gazdele. Rusia şi Australia sunt următoarele ţări care vor filma aici.

6. O echipă formată din peste 150 de persoane lucrează pentru această producţie: români şi polonezi.

7. Concurenţii care au ales să participe la emisiune au reuşit să îşi schimbe viaţa într-o singură oră! Un cuplu din Bucureşti a reuşit să câştige peste 70.000 de euro, iar unul venit din vestul ţării a ajuns deja la 80.000 de euro.

8. Suma totală a premiilor câștigate până acum depășește 300.000 de Euro.

9. Pentru că filmările durează de la primele ore ale dimineţii până seara târziu, Valentin Butnaru, prezentatorul show-ului, şi-a modificat dieta pentru a face faţă acestui ritm de lucru. Deşi în mod normal mănâncă foarte rar carne, aici a introdus acest aliment în meniul zilnic, tocmai pentru că proteinele îi dau mai multă energie.

10. Publicul prezent la show este format în majoritate din polonezi. Chiar dacă există o barieră lingvistică, Valentin Butnaru a reuşit să cucerească polonezele, fiind abordat în fiecare pauză de filmare pentru a face poze.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel