Thalida pregătește BAC-ul după primul single de succes

Desi este inca eleva in clasa a XII-a la Colegiul National de Arte ,,Dinu Lipatti",  terminand atat clasa a XI-a, cat si a XII-a cu media 10 pe linie, Thalida Trofin a reusit sa se impuna in lumea muzicala cu primul ei single, intitulat ,,Ultimul rol".

Meldoia a fost produsă în studiourile UnderCloverProduction din cadrul label'ului Red Clover Media si lansat pe canalul casei de productie Sprint Music, manageriata de binecunoscutul Marius China.

In videoclipul piesei, apar in calitate de protagonisti, Levent Sali, care a putut fi urmarit in serialul ,,Pariu cu viata" si Dragos Mihai Paraschiv, fost participant X Factor.

In iarna acestui an, Thalida a lansat un featuring cu reaperii Kilo si Japan, intitulat ,,Fara de pacat" pe canalul Selective Studio, sustinut de PTM Nation si are in portofoliu o piesa inca nelansata, produsa in studiourile Global Records, unul dintre cele mai importante label'uri din Romania.
In zilele de 28-29 mai, Thalida a fost gazda celei de a VII-a editii a Festivalului de Interpretare ,,Matei Bucur Mihaescu", care s-a desfasurat in Sala Savoy a Teatrului de Revista Constantin Tanase, intrucat, pe langa talentul ei muzical, artista este si un foarte bun orator, prezentand inca din copilarie numeroase festivaluri de muzica usoara, cel mai important fiind Festivalul International al Tineretii, a carei gazda va fi si anul acesta, pentru a sasea oara consecutiv, in perioada 1-15 august, pe scena plutitoare de la Mangalia.

 
Thalida a muncit enorm pana in prezent, a sacrificat jocurile copilariei in favoarea orelor de canto, fiind indrumata de-a lungul anilor de compozitori de renume ca regretatul Cornel Fugaru, de celebrul interpret Adrian Daminescu, binecunoscuta profesoara Crina Mardare sau maestrul Viorel Gavrila, tot acest parcurs desavarsind formarea ei artistica.
 
In paralel cu toate aceste activitati, la care se adauga si studiul artei actorului la clasa cunoscutei actrite Ana Voicu-Bart, in cadrul Colegiului National de Arte ,,Dinu Lipatti", Thalida sustine concerte in toata tara, sub tutela managerei Cristina Bruma, ajungand sa aiba chiar trei evenimente de gen pe zi.
In prezent, Thalida se pregateste pentru sustinerea probei de bacalaureat, pe care spera sa o incheie cu nota maxima, dar si pentru admiterea la Universitatea de Muzica din Bucuresti si Universitatea de Arta Teatrala si Cinematografica ,,Ion Lua Caragiale"(UNATC).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel