Test de virginitate pentru elevele de liceu

virgine
virgine

 Autorităţile din Sumatra au anunţat recent că, începând din anul 2014, toate elevele de liceu ar putea fi supuse unui test de virginitate, relatează International Business Times.

 Potrivit declaraţiilor unui oficial, măsura vine în contextul în care în ultima perioadă numărul adolescentelor care îşi încep viaţa sexuală înainte de căsătorie a crescut foarte mult.

 „Fiecare femeia are dreptul să aleagă până la ce vârstă îşi păstrează virginitatea, însă noi încercăm să prevenim actele negative în care ar putea fi implicate elevele”, a explicat Muhammad Rasyid, un reprezentant al autorităţilor.

 „Virginitatea este o problemă personală, fiecare persoană are dreptul să facă ce vrea cu corpul lui. Autorităţile nu au niciun drept să facă astfel de controale”, a comentat vicepreşedintele Comisiei Naţionale pentru Prevenirea Violenţei Împotriva Femeilor.

 „Ce se întâmplă dacă o elevă a fost victima unui viol şi pică testul? (...) Moralitatea nu poate fi determinată astfel. Ce vor face cu rezultatele testelor? Vor dezvălui numele elevelor care nu mai sunt virgine?”, a adăugat acesta.

   

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel